Een pretecho aan huis. Hier wilden wij wel meer van weten en jij vast ook! We maakten kennis met Doete en leerden haar mooie bedrijf een beetje kennen. Naast dat ze prachtige pretecho’s maakt, is ze bijvoorbeeld ook verloskundige en verzorgd ze massages. Haar missie is om iedere zwangere een ontspannen zwangerschap te gunnen. Wat Dubbel Zen precies allemaal voor jou kan betekenen verteld Doete graag in dit blog. Neem zeker ook even een kijkje op haar website en Instagram.

Doete Reitsma – Dubbel Zen

Mijn bedrijf heet Dubbel Zen. De persoon achter Dubbel Zen ben ik, Doete Reitsma. Sinds 2012 afgestudeerd en werkzaam als verloskundige. In 2015 ben ik met liefde Dubbel Zen begonnen. Eerst alleen met massages rondom zwangerschap en kraamperiode en in mei 2019 ben ik uit gaan breiden met pretecho en een privé bevalcursus aan huis.

Ik gun iedere zwangere een ontspannen zwangerschap

Pretecho aan huis, uniek in Nederland! 

Pretecho aan huis. Het is mogelijk om vanaf 14 weken een 2D pretecho (voor bijv. een geslachtsbepaling) of 3D-4D pretecho te boeken vanaf 24 weken. Even naar je kindje kijken in het comfort van je eigen woonkamer. Je kan voor dit moment vrienden en familie uitnodigen, maar kan dit uiteraard ook met z’n tweeën beleven.

“Ik ben verloskundige en echoscopiste die pretecho aan huis maakt. Door mijn verloskundige ervaring, kan ik jullie meer vertellen over de beelden, maar ook over andere vragen rondom je zwangerschap. Ik neem alle tijd om jullie een kijkje te geven in je buik. Tijdens deze pretecho geef ik uitleg en maak ik veel foto’s & video’s. Deze beelden krijgen jullie achteraf cadeau op een USB stick.”

Geboortefotografie

In Antwerpen heb ik samen met de oprichtster van geboortefotografie in NL, Marry Fermont, verloskunde gestudeerd. Ik volg haar dan ook vanaf het begin en ik heb ontzettend veel bewondering voor de geboortefotografie. Ze vertellen zo’n mooi verhaal en leggen een van de mooiste momenten van je leven vast. De liefde die ervan af spat is zo uniek en ik kan uren naar deze foto’s kijken 🙂

Speciaal voor jou
Binnenkort ga ik de privécursus aan huis, ook in groepsverband geven. Voor deze eerste groep is er een introductie korting. Houd mijn socials www.instagram.com/dubbelzenin de gaten of neem contact op via info@dubbelzen.nl

2 thoughts on “Een pretecho aan huis

 1. Pascal Middleton says:

  Hallo! Wij zouden graag een thuis geslachtsbepalingen echo willen. Wij wonen in Leusden, is dat mogelijk en wat zijn de kosten ?
  We horen het graag
  Hg Merel & Pascal

  • verwonderfotografie says:

   Hoi Merel en Pascal,
   Helaas is de afstand voor Doete te groot om bij Julie thuis te komen. Wij wensen jullie een fijne zwangerschap en heel veel geluk samen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *