Marjolein heeft mijn bevalling vastgelegd. Dit deed ze op een hele zorgvuldige en professionele manier. Zowel in de voorbereiding en op het moment zelf zorgt ze ervoor dat je je helemaal op je gemak voelt. Mede hierdoor heb je niet het gevoel te worden vastgelegd en worden het mooie natuurlijke foto’s. Wat zijn we ongelooflijk blij met het resultaat en dankbaar voor deze mooie herinnering!

CarolineGeboortefotografie

Al gauw waren we er over uit om de zwangerschap, geboorte en newborn vast te laten leggen door een fotograaf. Een dierbare herinnering van een heel bijzondere gebeurtenis in ons leven. We kwamen uit bij FotogrAafke. Haar website sprak ons al erg aan en tijdens het kennismakingsgesprek werd het nogmaals bevestigd. Ze kwam erg professioneel over en had hele mooie voorbeelden, precies zo als wij het in gedachten hadden.

Annemiek is een super gezellig en leuk mens. Een fotografe naar ons hart.”

Wij zijn ontzettend blij dat we foto’s hebben laten maken door jou. Een foto zegt meer dan duizend woorden…. en dat is écht zo!

Bedankt voor alles!

EsméZwangerschapsfotografie, Geboortefotografie & Newbornfotografie

Geweldige fotografe, met prachtige foto’s en veel geduld. Neemt goed de tijd voor je. Wij zijn blij dat ze bij de bevalling aanwezig was!

Jullie hebben ons zulke waardevolle foto’s gegeven! Niet alleen omdat ze prachtig zijn en geen van de verloskundige of Marko zulke mooie foto’s had kunnen maken, maar ook omdat ze mij het hele verhaal vertellen van de bevalling. Ik kan mij hier (door de vermoeidheid en de pijn) niet veel meer van herinneren. En door de foto’s kan ik er weer 1 geheel van maken en dit is onbetaalbaar.

RianneGeboortefotografie

Nu elf maanden later nog steeds ontzettend blij met de geboorte reportage van onze zoon. Geweldige foto’s. Echt een aanrader!

AntoinetGeboortefotografie

Wij hebben op 26 maart 2015 ons eerste kindje gekregen. Wij hadden een newbornshoot besproken. Maar daar kwam halverwege de zwangerschap geboortefotografie bij!
Wat zijn wij onwijs blij met alle foto’s! Zowel van de geboorte en newborn!

Geboortefotografie is zo intens mooi en puur! Je partner kan zich richten op zijn barende vrouw/vriendin. En hoeft zich niet druk te maken om het maken van foto’s. Als vrouw zijnde ontbreken er vaak stukjes van de puzzel na je bevalling. Veel dingen ontgaan je of vergeet je. Maar dankzij de foto’s kan je elk moment van de meest bijzondere dag weer beleven de geboorte van je kindje ! Dat maken foto’s zo waardevol!

Tijdens een newbornshoot legt Marjolein de mooiste details van je pasgeboren kindje vast! Bij ons thuis hangen 2 foto’s van de shoot op canvas aan de muur en zo kunnen we elke dag terug denken aan dat mooie lieve kleine mannetje wat zo vredig lag te slapen. Terwijl hij nu spelend over de grond kruipt!

Wij zijn meer dan tevreden en hebben de volgende afspraak alweer staan! De Cake smash! We hebben er zin in!

PetraGeboortefotografie & Newbornfotografie

Wat was het fijn dat Annemiek aanwezig was om de geboorte van ons zoontje vast te leggen. Drie keer is scheepsrecht en wat ben ik dankbaar dat deze laatste zwangerschap en geboorte zo prachtig is vastgelegd. Een enorm waardevol document waar we nog vaak doorheen zullen bladeren. Foto’s die van begin tot einde het verhaal vertellen van de geboorte. Kleine details die zo betekenisvol zijn, de verwonderende blikken van Danny en een trotse grote zus die haar broertje kwam knuffelen de volgende ochtend. Annemiek heeft oog voor detail en weet de omgeving zo in te zetten dat de foto’s enorm vertellend worden. Dat is wat de foto’s zo waardevol maken.

MarjoleinGeboortefotografie

Net het filmpje gekregen van onze foto’s. En wat zijn ze mooi geworden. Echt nog mooier dan ik had gehoopt. Super bedankt.
Ook hoe je was met de jongens. Super!!! Kaj wou nog wel een keer!!!

JanitaGezinsreportage

Vandaag mijn laatste verlofdag. Morgen begint het “gewone”leven weer.
Wat was dat een mooie bijzondere dag.
Marjolein die net op tijd kwam. Wat kijken wij nog vaak terug met tranen in onze ogen. Zo dankbaar,zo trots … het had zo moeten zijn deze dag.

TamaraGeboortefotografie