Geboortefotografie bij een geplande keizersnede

Heb je een speciaal tarief voor een geplande keizersnede? 
Ja, ik wil een pilot gaan draaien om te ervaren of deze aangepaste werkwijze voor zowel jou als aanstaande ouder(s) én mij als geboortefotograaf fijn werkt. 

Al vanaf 2015 werk ik met een vast tarief voor alle geboortereportages. Ik spreek met mijn gezinnen af dat ik 24/7 gedurende de rest van de zwangerschap stand-by sta. Ook bij een geplande keizersnede. Hierdoor ben ik ook beschikbaar als je kindje op een ander moment besluit geboren te willen worden dan op het moment van de geplande keizersnede.

Ik had eens 5 geplande keizersnedes in een jaar staan waarvan er 4 op een ander moment kwamen om allerlei verschillende redenen. Het ziekenhuis lag vol, de vliezen braken al eerder, er kwam een spoedgeval tussendoor etc. 

Toch blijf ik regelmatig de vraag krijgen of ik ook een speciaal tarief hanteer voor een geplande keizersnede, je hoeft immers niet stand-by te staan. Dat stand-by staan deed ik dus wel, en zo was ik ook beschikbaar op andere momenten voor de gezinnen. 

Keizersnede martini ziekenhuis groningen

De vraag begrijp ik echter wel en zo zat ik heerlijk te brainstormen en mijn aanbod (en de achterliggende keuzes) kritisch te bekijken. Hoe zou het voor mij zijn om enkel stand-by te staan voor het moment van de keizersnede? Zou ik de rust hebben wetende dat er altijd een kleine kans is dat een kindje op een ander moment geboren wordt? Wat als ze me dan toch bellen? Zou het voor ouders fijn zijn om hiervoor te kunnen kiezen? 

De antwoorden weet ik nog niet precies en daarom wil ik met een pilot werken. Jij hebt als aanstaande ouder de keuze om te kiezen voor een geboortereportage op alleen het moment van de geplande keizersnede. Je ontvangt dan €200,- korting op jouw geboortereportage. 

Voorwaarden
– De keizersnede staat gepland tussen september 2023 & april 2024 
– Ik ben enkel beschikbaar op de datum van de geplande keizersnede
– Jij ontvangt 200,- korting op je geboortereportage (daarmee al vanaf 1299,-) 
– Besluit je kindje wel op een ander moment geboren te willen worden mag je me altijd bellen. Je betaald dan 200,- wanneer het me lukt om toch aanwezig te zijn. 

Shine photo awards 2022

Geboortereportages d.m.v. een keizersnede

Een moment om te koesteren

Krijg jij een geplande keizersnede en zou je meer informatie willen ontvangen over de mogelijkheden om dit bijzondere moment terug te kunnen zien? Ik goor graag van je!


    Wanneer kan ik jou het beste bereiken?


    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *