Twijfel jij over een geboortefotograaf bij je bevalling?
Steeds meer gezinnen kiezen voor een geboortefotograaf bij de bevalling. Niet zonder reden want de geboortefoto’s worden zonder meer als bijzonder waardevol gezien. Krachtige foto’s vol emotie, ontlading en liefde. Een moment uit je leven die je voor altijd terug kunt halen door de beelden. Wellicht twijfel je nog over een geboortefotograaf, je bent niet de enige! Carla vertelt jou graag iets meer over haar twijfels, immers is er iemand aanwezig op zo’n persoonlijk en kwetsbaar moment. En deelt ze graag haar persoonlijke ervaring met Verwonder Fotografie.

“Nog steeds wordt ik met een scheef oog aangekeken als ik vertel dat er een fotograaf aanwezig was bij de geboortes van onze drie kinderen. Een vreemde aanwezig op zo’n bijzonder persoonlijk en kwetsbaar moment?! En toch zou ik het iedereen aanraden!”

Ik was op slag verliefd

“Toen ik in verwachting was van onze oudste en volop in de voorbereiding voor het krijgen van een baby, liepen wij op een kraammarkt. Hier zagen we voor het eerst de prachtige foto’s van verwonderfotografie. Ik was op slag verliefd! Zo intens, zo liefdevol, zo puur! Dat wou ik ook, maar ja het was wel een aardige investering. Uiteindelijk was het mijn partner die zei: “we doen het gewoon” en wat ben ik hem daar nog altijd dankbaar voor. Dit was de investering driedubbel dwars waard!
Vanaf het eerste moment voelde het contact met de fotograven vertrouwd. Tijdens de geboorte op de achtergrond aanwezig, maar ook zo nu en dan met bemoedigende woorden! Ik heb hun aanwezigheid opzich al als een aanwinst ervaren.
En dan komt het moment dat je bomvol met hormonen de foto’s en filmbeelden voor het eerst ziet! Tissues bij hand en tranen met tuiten! Wat mooi!
Nu liggen er drie prachtige albums voor me van drie totaal verschillende geboortes. Elk vertellen ze een eigen verhaal. Ze doen ons terugdenken aan de meest bijzondere dagen in ons leven.  Ze hebben mij enorm geholpen om een beeld te creëren van de bevalling. De momenten die me minder helder bij staan, omdat ik in mijn bubbel zat, de spannende momenten, maar ook een tijdlijn van de hele geboorte. En nu komt ook de tijd dat onze kinderen mee kunnen genieten van de prachtige beelden van hun geboortes. Samen bladeren we door de albums om de foto’s te bekijken. Met name onze oudste is nu op een leeftijd dat hij nieuwsgierig is naar het verhaal erachter. Aan de hand van de mooie foto’s stelt hij vragen en leert meer over zijn eerste momenten. Voor ons weer een moment waarop we bewust worden van hoe snel de tijd gaat.
Dit dragen we voor altijd met ons mee en verwonderfotografie heeft dit op de meest mooie en integere manier voor ons vastgelegd.”

Twijfel jij over geboortefotografie? Ga vrijblijvend met ons in gesprek

Geboortefotografie

Waardevolle foto’s om te koesteren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *