Verwonder magazine; een informatief, gratis magazine voor aanstaande ouders in het Noorden. Om hen te voorzien van informatie waarbij álle facetten van het ouderschap worden belicht. Een initiatief van mij, Marjolein Roossien uit Assen, allereerst moeder maar daarnaast geboortefotograaf. In samenwerking met José Buiter van Sparkle baby spa. Het magazine wordt dinsdag 18 januari gelanceerd.

Verwonder Magazine

Als ik het moet samenvatten dan is Verwonder magazine een modern, inspirerend en informatief tijdschrift voor de aanstaande ouder. Zonder oordeel, maar wel met het letterlijk op tafel leggen van de verschillende opties rondom je zwangerschap, bevalling en de tijd daarna. Waardoor je weet dat er altijd keuzes zijn. Als het nu gaat om hoe en waar je wilt bevallen, fit en ontspannen je zwangerschap door, maar ook als het anders loopt dan je graag zou willen.

Dat is wat ik denk wat nodig is, een helder en realistisch magazine. Omdat ik weet dat een zwangerschap niet enkel een roze wolk is. Vanuit eigen ervaring, omdat mijn te vroeg geboren zoontje Ruben enkele dagen na de geboorte overleed, maar ook door alles wat ik heb meegemaakt in mijn werk als geboortefotograaf. Hierdoor ben ik ervan overtuigd dat ouders een zo’n volledig beeld mogelijk moeten hebben van alle kanten van het ouderschap en daar draagt dit magazine aan bij.

Mooie, eerlijke en warme verhalen om je te laten weten dat je niet alleen staat. Het ouderschap is soms rauw, maar er is natuurlijk vooral veel liefde.

Verder ben ik door mijn werk met veel mensen in aanraking gekomen die allemaal waardevolle informatie, mooie diensten en producten hebben voor aanstaande ouders. Ik wil daarvoor graag een podium bieden en zo een helpende hand. Immers, ik weet hoe belangrijk informatie is. En bovendien is dit alles speciaal gericht op Noord-Nederland, dus bereikbaar voor mensen uit deze regio.

In het magazine onder meer verhalen over ontspannen voor moeder en baby bij Sparkle baby spa, homoseksueel zijn met een kinderwens en een interview met Anna Verwaal over de invloed van de periode rondom conceptie, zwangerschap en geboorte op het leven van je kind. En natuurlijk heel veel tips!

Met het Verwonder magazine vier ik het 5-jarig bestaan van Verwonder fotografie.

Het is een eenmalige uitgave en verschijnt in een oplage van 6000 exemplaren en is online te bekijken via www.verwonderfotografie.nl/magazine.

De gedrukte exemplaren zijn af te halen bij de vestigingen van BabyPlanet, bij veel verloskundigen in het Noorden, bij samenwerkingspartners van het magazine en op afspraak bij Verwonder Fotografie in Assen en bij de vestigingen van Sparkle baby spa.

Via de social media van Verwonder fotografie (Facebook en Instagram) worden winacties georganiseerd voor leuke producten en diensten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *