Geboortefotograaf ommelander ziekenhuis groningen

Jouw (geboorte) fotograaf

Ik gun jou dat je ziet hoe waardevol jouw gezin is en hoe betekenisvol om op unieke momenten terug te kunnen blikken. Liefdevol, krachtig en gevoelig. Voordat we gaan samenwerken nodig ik je uit om rustig rond te kijken. Lees de verschillende (geboorte) verhalen rustig door, voel welke momenten ik voor jou kan vastleggen in mijn portfolio en dan zie ik jouw berichtje met plezier tegemoet.

Ik stuur je een berichtje

Denk jij ook na over zo’n waardevolle geboortereportage?

Leer meer over geboortefotografie, mijn werkwijze, tarieven en tips voor jouw bevalling in de informatie brochure.

informatiegids geboortefotografie

Ontwikkel jezelf als fotograaf

ONLINE CURSUS GEBOORTEFOTOGRAFIE

Het fotograferen van een geboorte is een unieke gebeurtenis die het leven van héél veel mensen verandert. Dat mógen fotograferen is een hele eer. En dat wil je dan wel goed en zelfverzekerd doen. Op een manier die eer doet aan het moment.

In de cursus geboortefotografie leer ik je alles wat je nodig hebt (inclusief praktische tips en tricks). Zo maak jij vól zelfvertrouwen krachtige en pure foto’s van een superbijzonder moment. Met meer dan 150 geboortes op mijn naam, geef ik je alle handvatten die je nodig hebt.

Cursus geboortefotografie
workshop cursus fotografie kinderfotografie voor ouders
coaching fotograaf

Wat is het enorm genieten om als fotograaf betekenisvol te kunnen zijn en prachtige herinneringen vast te leggen. Een heerlijk creatief en vrij vakgebied waaruit je zoveel plezier en energie kunt halen. Het is niet enkel en alleen fun en net als eigenlijk alles in het leven ligt ook hierin een dualiteit. Je leert door te vallen en op te staan. Je leert door fouten te maken en te blijven oefenen en proberen. Onzekerheden aankijken en successen vieren. 

Je hoeft deze hele weg niet alleen te bewandelen en hulp vragen is juist onwijs krachtig en sterk! Laat mij er voor jou zijn en leer van mijn ervaring en expertise. 
Ik heb ruim 10 jaar ervaring als ondernemer en als fotograaf en heb een enorme rugzak vol met tips en tools waarmee ik jou graag inspireer en motiveer. 

voor fotografen Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Online cursus basisfotografie

Hoe vaak hoor ik niet van ouders 'Ik heb zo'n mooie camera, maar doe er veel te weinig mee' of krijg ik de vraag 'Hoe maak ik zelf zulke mooie foto's?' 

Herken je jezelf hierin?
Voor jou heb ik twee fijne online fotografie cursussen die zowel los van elkaar te volgen zijn als in een combinatie deal.

Meer informatie
workshop basisfotografie cursus fotografie

Betekenisvolle reportages waarin je de connectie, puurheid, liefde en kracht terug zult zien. Hieronder vind je mijn aanbod in fotografie.

Hoe kan ik er voor jou zijn?

Verwonder Magazine

Verwonder Magazine

Hèt magazine voor jou als (aanstaande) ouder. Zonder oordeel maar wel met het letterlijk op tafel leggen van de verschillende opties rondom je zwangerschap, bevalling en de tijd daarna. Waardoor je weet dat er altijd keuzes zijn en of je nu linksom of rechtsom gaat, alles is goed!

Lees het magazine online

Of haal jouw magazine op bij een groot deel van de verloskundigen, BabyPlanet óf op afspraak bij Verwonder Fotografie of Sparkle baby spa.