Terugblik op al die waardevolle fotoreportages in 2019
Het einde van het jaar is in zicht, een jaar vol mooie momenten van verwondering maar ook een jaar waarin er uitdagingen op ons pad kwamen. We blikken met jou graag terug op al die waardevolle fotoreportages en mooie momenten die we mochten beleven. Alle reportages hadden iets moois en bijzonders en ook alle reportages die we niet kunnen delen in dit jaaroverzicht nemen we in gedachten mee. Bedankt voor jullie vertrouwen! We hopen jullie in 2020 terug te zien voor een waardevolle fotoreportage.

2019 was een jaar vol mooie momenten van verwondering maar ook een jaar met pittige uitdagingen. De grootste uitdaging afgelopen jaar was Marjolein haar gezondheid. De 3 ziekenhuis opnames, onderzoeken en het vele ziek zijn brachten veel onzekerheden met zich mee. Alle artsen bleven in het duister tasten en hoewel er steeds meer heftige diagnoses werden uitgesloten bleek het best een pittige kluif als ondernemers. Gelukkig halen wij beide enorm veel voldoening uit ons vak en weten we na al die jaren als ondernemer hoe we prioriteiten kunnen stellen en focus kunnen houden. We konden dit natuurlijk niet alleen en gelukkig was er een fijn vangnet aan collega’s om af en toe bij te springen zodat ook Annemiek even kon ademen. Zo belangrijk!

We zijn enorm dankbaar dat we zoveel vertrouwen hebben gekregen van jullie en dit jaar nu op een hele fijne en positieve manier kunnen afsluiten. Marjolein haar gezondheid lijkt zich te stabiliseren, Annemiek kan wat extra ruimte nemen om te ademen en onze drive is na afgelopen jaar groter dan ooit! De grootste les was toch echt wel dat hetgeen wij doen echt het verschil kan maken!

Liefde, connectie & verwondering

Drie woorden die de kern zijn in onze fotografie. Wij leggen de pure emoties vast en geven daarmee zoveel meer dan enkel een foto. Het is een gevoel, een besef een stukje dankbaarheid. Jouw gezin, jullie connectie en liefde. Iets waarvan je kunt genieten, trots op kunt zijn en met de foto’s op terug kunt blikken. Wij zijn dankbaar dat we afgelopen jaar zoveel van deze momenten hebben kunnen vastleggen.

Genieten jullie mee?
(tekst gaat verder onder video)

Wist je dat
> onze 2 geplande keizersnedes beiden anders verliepen dan de vooraf geplande datum/tijd/locatie ?
> we afgelopen jaar een aantal hele waardevolle gastblogs met jullie hebben gedeeld?
> de Verwonder Academie live is gegaan?
> we tijdens de dag van de geboorte minisessies hebben gedaan in het Ommelander Ziekenhuis in Scheemda?
> we de geboorte van een drieling mochten vastleggen in het Scheper ziekenhuis en daarna thuis nog een waardevolle newborn lifestyle sessie
> we een record aantal mooie albums hebben mogen leveren, fijn dat jullie ook de waarde inzien van zo’n mooi product
> Annemiek haar gezin ELKE dag heeft vastgelegd (respect!), volg haar via @huizebruis op insta
> we afgelopen jaar een hele leuke ontmoet de geboortefotograaf hebben georganiseerd in Denderz.
> Marjolein dit jaar in de Vriendin heeft gestaan waarin ze vertelde over haar werk als geboortefotograaf
> We afgelopen jaar 18 internationale awards hebben gewonnen!

jaaroverzicht verwonderfotografie 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *