WEEKEND WORKSHOP GEBOORTEFOTOGRAFIE

Wil jij een vliegende start als geboortefotograaf? Lees dan snel verder!

Wat onwijs gaaf dat jij nadenkt om je te ontwikkelen als geboortefotograaf. Het is zo’n mooi vakgebied waarvan wij nog iedere keer opnieuw verwonderd raken. 

De vraag naar geboortefotografen is groeiend en als jij die sparkle voelt om jezelf (verder) te ontwikkelend als geboortefotograaf nodigen wij jou graag uit voor dit compleet verzorgde weekend! Je gaat geïnspireerd raken, vertrouwen voelen, fotograferen in verschillende lichtomstandigheden (en dus met portfolio materiaal naar huis), voelen wie jij bent als geboortefotograaf en een invulling bedenken hoe jij geboortefotografie kunt gaan combineren met je (gezins)leven. 

Een vliegende start om vol vertrouwen als geboortefotograaf de meest betekenisvolle momenten vast te leggen. 

this is reportage award
geboortefotograaf van het jaar
fotowedstrijd geboortefotograaf

Een geboorte vereeuwigen? Yes please!

Precies op het juiste moment sta je in de kamer klaar. Camera in je hand. Vol zelfvertrouwen en klaar om pure emoties, onvoorwaardelijke liefde en krachtige momenten van de geboorte vast te leggen. Je kent alle ins en outs van het geboorteproces. Je weet precies hoe je de juiste hoek moet kiezen om die ene blik of een prachtig moment in beeld te brengen.

Van de eerste kennismaking met de ouders tot het moment dat de baby in de armen ligt: jij vereeuwigt iets bijzonders. Zonder aarzeling en met het perfecte licht. Een aantal dagen na de bevalling overhandig je een serie pure en prachtige foto’s aan de ouders. Ze kunnen deze bijzondere momenten voor de rest van hun leven koesteren. Dankzij jou!!

Het fotograferen van een bevalling is super tof, maar wij begrijpen dat het ook onwijs spannend voelt om aanwezig te zijn bij zo’n belangrijk moment. 

We gaan jou in dit compleet verzorgde weekend een rugzak vol kennis en ervaring meegeven, zodat jij vol vertrouwen jouw eerste of volgende bevalling fotografeert. Je wordt meegenomen in het hele proces van jezelf in de markt zetten als geboortefotograaf tot het afleveren van een prachtig eindproduct. Jij leert alles wat je moet weten over geboortefotografie!

Een luisterend oor van twee professionals én een veilige plek waar je zonder oordeel 

open en eerlijk kunt zijn over twijfels en onzekerheden.

Je leert alles; van een geheugenkaartje vol waardevolle beelden naar een prachtig eindproduct

♡ Zichtbaar zijn en je eerste klanten krijgen

♡ Kennismaken

♡ Wat heb je precies nodig?

♡ Hoe regel je het stand-by staan & back-ups 

♡ De bevalling is begonnen; wanneer ga je rijden? wat en hoe fotografeer je?

♡ Hoe zorg je goed voor jezelf?

♡ Nabewerking

We kiezen binnen het weekend heel bewust voor een goede balans tussen theorie en praktijk. Alle kennis wordt afgewisseld met o.a. fotograferen en praktische opdrachten.

We raden je aan om je camera mee te nemen (of 1 van ons te gebruiken). Zo ga je naar huis met hele toffe portfolio beelden. Een fijne start om jezelf in de markt te zetten als geboortefotograaf. 

Yes, dit lijkt mij gewéldig!

Zie jij jezelf hier al aan tafel zitten?

De locatie

♡ Verblijf drie dagen op een prachtige plek nabij Zwolle. We hebben vrij uitzicht over de weilanden en in de verte de kerktoren van Hasselt

♡ Compleet verzorgd; inclusief 2x ontbijt en 2x diner. 

♡ Een kleine groep zodat er voldoende aandacht en ruimte is voor iedereen.

Klinkt goed, ik ben erbij!

DE FOTOGRAFEN

Wie zijn de twee fotografes die jou gaan meenemen op reis binnen dit prachtige vakgebied? 

Marjolein Roossien

Mijn reis begon in 2011 toen ik voor het eerst moeder werd en mijn zoontje veel te vroeg werd geboren en 2 dagen na zijn geboorte overleed. Het besef van de waarde van foto’s en tegelijk het kwetsbare van het leven deden me beseffen dat ik die ene droom niet langer moest uitstellen. In 2012 schreef ik me in als fotograaf en in 2015 heb ik mijn eerste bevalling gefotografeerd. Zelf ben ik als geboortefotograaf ook begonnen in een weekend workshop en de kennis en het vertrouwen waarmee ik naar huis ging voelden als een hele fijne basis om verder te groeien als geboortefotograaf. Als ik toen toch had geweten waar ik nu zou staan, dan had ik dat echt niet voor mogelijk gehouden.

- Marjolein Roossien / Verwonder Fotografie
Lees meer over Marjolein
Kirsten Mulder geboortefotografie cursus

In februari 2020 volgde ik mijn eerste cursus geboortefotografie bij Marjolein. Compleet overweldigd ging ik naar huis maar voelde gelijk: dit wil ik en dit kán ik! Een paar maanden later volgde ik nog een andere workshop en daarna deelde ik op instagram mijn portfolio oproep. In september 2020 legde ik mijn eerste geboorte vast. WAUW! Ik voelde in alles: hier hoor ik te zijn!

De weg die volgde was soms hobbelig en uitdagend maar opgeven past niet bij mij. Ik ben ontzettend blij en trots op waar ik nu sta. Met mijn achtergrond in het onderwijs en mijn liefde voor dit bijzondere vak wil ik jullie op weg helpen in de geboortefotografie. Ik heb een jong gezin en heb gemerkt hoe belangrijk het is om een balans te vinden in alle verschillende rollen. Ik herken de twijfels en struggles die er kunnen zijn en sta jullie graag bij met alle lessen die ik zelf heb geleerd. 

- Kirsten Mulder / Kirsten Mulder Fotografie
Lees meer over Kirsten

Wat krijg je

♡ Driedaags, compleet verzorgd weekend van vrijdag 19.30 uur tot zondag 19.30 uur. Inclusief eten, drinken, overnachtingen en gezelligheid.

♡ Alle kennis en ervaring van 2 enthousiaste, betrokken geboortefotografen.

♡ Een concreet stappenplan om je (verder) te ontwikkelen als geboortefotograaf. 

♡ Een geheugenkaartje vol met toffe beelden voor je portfolio.

Besloten facebookgroep met alle deelnemers waarin je al je vragen kunt blijven stellen ook nadat de cursus is afgelopen.

Wanneer is het workshop weekend voor geboortefotografen?

♡ Editie 3: vrijdag 15 november 2024 t/m zondag 17 november 2024

alles is bespreekbaar

Alle vragen mogen gesteld worden, we bieden een veilige plek waar je open en eerlijk twijfels en onzekerheden bespreekt.

2 ervaren geboortefotografen

Allebei met eigen kwaliteiten en ervaringen. Marjolein is een kei in denken in mogelijkheden. Voor Kirsten is niet lukken geen optie.

200+ geboortes vastgelegd

Leer van onze valkuilen en struggles. Met meer dan 200 geboortes weten wij hoe je kunt anticiperen op elke situatie.

Met onze oprechte betrokkenheid helpen wij je groeien.

In de besloten Facebook groep houden we na het weekend contact!

Geboortefotograaf Emmen
Bevallingsfotograaf Friesland

Kosten voor het weekend

Een weekend lang jezelf onderdompelen in dit prachtige vakgebied, compleet verzorgd, op een heerlijke locatie. Daar wil je toch gewoon bij zijn?

De kosten zijn 895,- (excl. btw) op basis van gedeelde kamers. Zou jij graag een éénpersoonskamer wensen? We hebben 1 éénpersoonskamer á 950,- (excl. btw)

Je ticket voor dit weekend is bij ziekte of andere onvoorziene omstandigheden niet restitueerbaar maar wel overdraagbaar.

Ik wil er graag bij zijn in November! Ik boek de éénpersoonskamer in November!

Elke geboorte is uniek en jij legt elk moment vol zelfvertrouwen vast.

We zijn heel benieuwd wie van jullie wij dit toffe weekend gaan ontmoeten en welke reis je samen met ons gaat afleggen! Heb jij nog vragen of twijfel je? Stuur ons vooral een mailtje of een belletje. 

    Wanneer kunnen wij jou het beste bereiken?


    Geboortefotografie thuisbevalling