Wie zijn de fotografen van Verwonder Fotografie?

Wij zijn gevoelsmensen die fotograferen vanuit een diepgewortelde motivatie om herinneringen te maken met mensen en deze momenten voor altijd vast te leggen. Voor ons wakkert dit vuurtje door onze persoonlijke ervaringen met verlies en daarnaast het (te) snel opgroeien van onze kinderen.

Wij zijn warm, open en leven met jullie mee. We geloven heel sterk in het bundelen van krachten en daarnaast is samen natuurlijk ook gewoon veel leuker.  Samen verwonderen we ons en maken we prachtige pure herinneringen voor jullie gezin. Wij zijn perfect op elkaar ingespeeld en onze fotografie stijl is één. Doordat wij als team werken hebben we enorm veel ervaring en kennis. Samen hebben we volle en oprechte aandacht voor jullie en jullie wensen. Zo verzorgen wij veel meer dan alleen een prachtige fotoreportage voor jullie.

verwonderfotografie fotografen Annemiek en Marjolein

Annemiek Kinneging

Ik ben een gevoelsmens en sta dus ook rustig met jullie mee te huilen bij de geboorte van jullie kindje (en ja dan kan ik gelukkig nog wel fotograferen), ik leef mee als er dingen anders lopen dan je gehoopt had maar ook als er euforie is. Ik geloof dat fotograferen meer is dan een foto maken, het is je verwonderen en genieten van elk uniek moment! Het bijzondere in de mooie kleine dagelijkse dingen zien en die op een unieke wijze vastleggen, pure eerlijke en emotionele foto’s dat is wat fotograferen voor mij is.

Ik kan genieten van mensen, van de kleine dingen, van een fleecedeken waar je lekker in weg kunt kruipen (dankjewel zoon voor het warme cadeau) en van mooie quotés die mijn dochter op ons krijtbord schrijft ” Volg de weg van JOUW Dromen, niet de snelweg van andermans verwachtingen”. Ik geniet van het leven, van alle ups en downs. De downs leren je nieuwe inzichten, nieuwe wegen en laten je nog meer genieten van de mooie momenten. Doorzetten en geduld zijn wel aan mij besteed. Als ik iets wil bereiken geef ik niet op en ga ik net zolang door totdat het gelukt is. Ik ben moeder van 2 kinderen die beide via een ongeplande keizersnede zijn geboren.  Door eigen ervaring en alle geboortes die ik de afgelopen jaren heb mogen meemaken weet ik hoe wonderlijk en intens het geboorteproces is en deel ik graag al mijn kennis met jou. Mijn kinderen zijn inmiddels al echte pubers en zoeken hun eigen unieke weg in deze wereld. Ik geniet graag een dagje mee van jouw gezin, jullie verwondermomenten en ga graag op zoek naar jullie unieke momentjes tijdens een ‘Dag uit het leven van’ fotoshoot.

Wie ben ik in een paar korte termen?
Moeder: stampen in de plassen met mijn prachtige vent en mooie meisje
Hoogsensitief: pure emoties, warm en betrokken
Gezelligheid: geniet momentjes
Koud: als echte koukleum onder mijn eigen gehaakte granny square deken in mijn favoriete stoel met een chai thee
Guilty pleasure: Black Eyed Peas – I gotta feeling en ooit (lang geleden) jarenlang ATWT kijken

“Verwonder je over de gewone dingen want juist die gewone dingen zijn zo bijzonder”

Annemiek Verwonderfotografie
Marjolein Verwonderfotografie

Marjolein Roossien

Na de vroeggeboorte en het overlijden van mijn eerste zoontje Ruben*, realiseerde ik me hoe kostbaar foto‘s zijn. Ik koester de weinige foto’s die zijn gemaakt rondom zijn geboorte. Na zijn geboorte besloot ik dat dromen er zijn om te realiseren en niet om uit te stellen. “Volg je hart, in alles”. Ruben* is zo’n belangrijke drijfveer in alles wat ik nu voor jullie doe.
Fotograferen is voor mij het vastleggen van een moment. Een moment die je opnieuw kunt voelen en beleven wanneer je naar een foto kijkt. Mijn hart maakt een sprongetje wanneer ik emoties kan fotograferen of een liefdevol moment binnen een gezin. Soms groots, soms klein maar altijd dierbaar. Ik ervaar zelf hoe belangrijk de foto’s van Ruben* zijn maar ook foto’s van de dagelijkse momenten van mijn twee andere kinderen zijn bijzonder waardevol. Om die reden wordt ik keer op keer enorm gelukkig van mijn werk als fotograaf.

In 2012 is mijn dochter Tess geboren en in 2016 mijn zoon Finn. Wat glipt de tijd enorm hard door je vingers! De foto‘s die nu wél zijn gemaakt laten me even weer terug gaan in de tijd en laten me weer voelen hoe bijzonder die momenten rondom hun geboortes waren. In 2013 heb ik samen met 2 collega’s Stichting Earlybirds Fotografie opgericht. Een stichting die zich belangeloos in zet om ouders met een prematuur geboren kindje een lichtpuntje te schenken in het ziekenhuis. Een liefdevolle fotoreportage waarbij het zo fijn is om je expertise als fotograaf te kunnen inzetten om deze gezinnen even een momentje te kunnen laten ontspannen.

Marjolein in een notendop
Als moeder probeer ik samen relaxed het leven door te gaan en kleine geluksmomentjes te vinden of te maken. Dankbaar met mijn lieve vriendin naast me die het beste uit me probeert te halen, zeker ook voor Verwonder Fotografie. Ik kan enorm genieten van de kleurenpracht bij een zonsopkomst of zonsondergang. Tot rust kom ik op het strand. Ik drink graag een kopje thee of warme chocolademelk met slagroom. Ontspanning vind ik in het lezen van een tijdschrift, het luisteren naar een motiverende podcast en vooral in leuke dingen doen met mijn gezin. Ik hou niet van de kou (al vind ik een winterse omgeving echt prachtig) en heel erg van de warmte en de zon. Van 30 graden wordt ik dus heel gelukkig. Ook ga ik graag naar de sauna (sjah weer die warmte). Ik probeer vol dankbaarheid in het leven te staan.

“Verwonder jezelf eens wat vaker”

Ons werkgebied

Wij fotograferen in Noord Nederland, de provincies Groningen, Drenthe, Friesland, Overijssel en GelderlandSamenwerkingen en partners
Wij hebben de afgelopen jaren, als de geboorte experts van noord Nederland, hele fijne en warme contacten opgebouwd met verschillende ziekenhuizen en verloskundigenpraktijken. Met deze partners zijn wij mooie samenwerkingen aangegaan zodat wij jouw wensen rondom foto’s kunnen verwezenlijken.
In de volgende ziekenhuizen hebben wij al prachtige geboortereportages mogen maken:

Martini Ziekenhuis – Groningen
UMCG – Groningen
Ommelander Ziekenhuis Groningen (OZG) – Scheemda
Wilhelmina Ziekenhuis Assen (WZA)- Assen
Nij Smellinghe – Drachten
Tjongerschans – Heerenveen
MCL – Leeuwarden
Isala -Zwolle
Bethesda – Hoogeveen
Medisch Spectrum Twente – Enschede
ZGT- Almelo

werkgebied geboortefotograaf

In de media 

In de afgelopen jaren zijn wij meerder keren in de media verschenen. We delen graag een aantal van deze prachtige berichten met jullie.

dagblad van het noorden
DvhN
geboortefotografie assen
geboortefotografie OZG
geboortefotografie Groningen
geboortefotografie
award winning fotograaf
fotograaf assen
stichting early birds
top 25 fotograaf onderscheiden

Ja! ik wil contact met jullie!

Stuur ons een berichtje zodat we voor jou een prachtige herinnering kunnen maken.