Wie zijn de fotografen van Verwonder Fotografie?

Verwonder Fotografie is in 2017 gestart door twee fotografen vanuit een diepgewortelde motivatie om herinneringen te maken met mensen en deze momenten voor altijd vast te legen. Sinds juli 2021 runt Marjolein Verwonder Fotografie met ondersteuning van fantastische fotografen voor de geboortereportages. Wij zijn allemaal gevoelsmensen en ons vuurtje wakkert door onze persoonlijke ervaringen met o.a. verlies en daarnaast het (te) snel opgroeien van onze kinderen.

Je zult Marjolein ontmoeten tijdens de reguliere sessies en tijdens de geboortereportages één van de drie geboortefotografen. 

Wij zijn warm, open en leven met jullie mee. Wij kunnen allen enorm genieten van alle verwondermomentjes die het leven ons geeft en zijn dol op connectie, warmte en liefde. Dit zul je ook terug zien in onze fotoreportages. Doordat wij als team werken hebben we enorm veel ervaring en kennis. Samen hebben we volle en oprechte aandacht voor jullie en jullie wensen. Zo verzorgen wij veel meer dan alleen een prachtige fotoreportage voor jullie.

geboortefotograaf assen

Marjolein Roossien

Na de vroeggeboorte en het overlijden van mijn eerste zoontje Ruben*, realiseerde ik me hoe kostbaar foto‘s zijn. Ik koester de weinige foto’s die zijn gemaakt rondom zijn geboorte. Na zijn geboorte besloot ik dat dromen er zijn om te realiseren en niet om uit te stellen. “Volg je hart, in alles”. Ruben* is zo’n belangrijke drijfveer in alles wat ik nu voor jullie doe.
Fotograferen is voor mij het vastleggen van een moment. Een moment die je opnieuw kunt voelen en beleven wanneer je naar een foto kijkt. Mijn hart maakt een sprongetje wanneer ik emoties kan fotograferen of een liefdevol moment binnen een gezin. Soms groots, soms klein maar altijd dierbaar. Ik ervaar zelf hoe belangrijk de foto’s van Ruben* zijn maar ook foto’s van de dagelijkse momenten van mijn twee andere kinderen zijn bijzonder waardevol. Om die reden wordt ik keer op keer enorm gelukkig van mijn werk als fotograaf.

In 2012 is mijn dochter Tess geboren en in 2016 mijn zoon Finn. Wat glipt de tijd enorm hard door je vingers! De foto‘s die nu wél zijn gemaakt laten me even weer terug gaan in de tijd en laten me weer voelen hoe bijzonder die momenten rondom hun geboortes waren. In 2013 heb ik samen met 2 collega’s Stichting Earlybirds Fotografie opgericht. Een stichting die zich belangeloos in zet om ouders met een prematuur geboren kindje een lichtpuntje te schenken in het ziekenhuis. Een liefdevolle fotoreportage waarbij het zo fijn is om je expertise als fotograaf te kunnen inzetten om deze gezinnen even een momentje te kunnen laten ontspannen.

Marjolein in een notendop
Als moeder probeer ik samen relaxed het leven door te gaan en kleine geluksmomentjes te vinden of te maken. Dankbaar met mijn lieve vriendin naast me die het beste uit me probeert te halen, zeker ook voor Verwonder Fotografie. Ik kan enorm genieten van de kleurenpracht bij een zonsopkomst of zonsondergang. Tot rust kom ik op het strand. Ik drink graag een kopje thee of warme chocolademelk met slagroom. Ontspanning vind ik in het lezen van een tijdschrift, het luisteren naar een motiverende podcast en vooral in leuke dingen doen met mijn gezin. Ik hou niet van de kou (al vind ik een winterse omgeving echt prachtig) en heel erg van de warmte en de zon. Van 30 graden wordt ik dus heel gelukkig. Ook ga ik graag naar de sauna (sjah weer die warmte). Ik probeer vol dankbaarheid in het leven te staan.

“Verwonder jezelf eens wat vaker”

Geboortefotografen


Bianca van den Berg

Bianca is een warme, zorgzame en betrokken vrouw met enorm veel liefde. Ze vind het heerlijk om voor jullie een waardevolle geboortereportage te maken. Bianca is een gevoelige zorgzame moeder die graag aandacht geeft aan jou en jouw gezin. 

harriet ten hoopen - Verwonder Fotografie


Harriët ten Hoopen

Harriet is een lieve, betrokken en begripvolle vrouw met een positieve instelling.
Als trotse moeder van een inmiddels volwassen tweeling heeft ze ervaren hoe waardevol het is de momenten in het leven die er werkelijk toe doen vast te leggen. Met haar camera zal ze er alles aan doen de geboorte van jullie kindje mooi en puur in beeld te brengen!

Werkgebied

Verwonder Fotografie fotografeert in Noord Nederland; de provincies Groningen, Drenthe, Friesland, Overijssel en GelderlandSamenwerkingen en partners
De afgelopen jaren hebben wij, als de geboorte experts van noord Nederland, hele fijne en warme contacten opgebouwd met verschillende ziekenhuizen en verloskundigenpraktijken. Met deze partners zijn wij mooie samenwerkingen aangegaan zodat wij jouw wensen rondom foto’s kunnen verwezenlijken.
In de volgende ziekenhuizen hebben wij al prachtige geboortereportages mogen maken:

Martini Ziekenhuis – Groningen
UMCG – Groningen
Ommelander Ziekenhuis Groningen (OZG) – Scheemda
Wilhelmina Ziekenhuis Assen (WZA)- Assen
Nij Smellinghe – Drachten
Tjongerschans – Heerenveen
MCL – Leeuwarden
Isala -Zwolle
Bethesda – Hoogeveen
Medisch Spectrum Twente – Enschede
ZGT- Almelo

werkgebied geboortefotograaf

In de media 

In de afgelopen jaren zijn wij meerder keren in de media verschenen. We delen graag een aantal van deze prachtige berichten met jullie.

dagblad van het noorden
DvhN
geboortefotografie assen
geboortefotografie OZG
geboortefotografie Groningen
geboortefotografie
award winning fotograaf
fotograaf assen
stichting early birds
top 25 fotograaf onderscheiden

Ja! ik wil contact met jullie!

Stuur een berichtje zodat we voor jou een prachtige herinnering kunnen maken.