Bevallingsfotograaf Assen
Bevallingsfotograaf Assen
geboortefotograaf assen

Hello Baby Festival ~ Winactie

Leuk dat jij mijn stand hebt bezocht en nu deze pagina hebt gevonden. Misschien verwacht je een kleintje of ben je al moeder geworden, het blijft een bijzondere periode die naast prachtig en mooi ook z’n onzekerheden kent. Ik stel me graag nog even kort voor en deel waarin ik iets voor jou kan betekenen in deze periode. 

In mijn jarenlange ervaring als (geboorte) fotograaf en mijn persoonlijke ervaring bied ik niet alleen die mooie en waardevolle herinneringen maar ben ik er ook echt voor jou. In een gesprek, in het delen van ervaringen of gewoon door een stukje herkenning die ik deel in het (aanstaande) ouderschap. Veel ouders geven aan ‘het voelt direct zo vertrouwd’ en naar mijn visie draagt dit bij aan een veilig gevoel tijdens de reportages.

Speciaal voor jou heb ik twee leuke beursacties! 

  • Win een fotosessie t.w.v. € 155,-

  • 10% korting op jouw fotoshoot*

* Exclusief geboortereportages en alleen geldig bij nieuwe reserveringen. Reserveer jouw fotosessie via het contact formulier.

Doe gelijk mee aan de winactie 10% korting op jouw fotoshoot

Het geboorteverhaal van jouw kindje vastgelegd

geboortefotograaf Groningen
geboortefotograaf Martini Ziekenhuis Groningen
geboortefotograaf umcg Groningen

Geboortefotografie
Betrokken loop ik met jou mee in de periode rondom de zwangerschap en geboorte. Jij mag er zijn in alles wat je voelt en doormaakt en ik ben er voor jou met mijn persoonlijke én jarenlange ervaring als (geboorte)fotograaf. Ik leg de meest krachtige, liefdevolle en pure momenten voor jou vast om voor altijd te koesteren. Na jouw bevalling ontvang jij de meest dierbare herinnering in geboortefoto’s wat jou (en je kindje) helpt om alles in de juiste tijdslijn terug te zien, een geboortereportage die jou persoonlijk zal ondersteunen!

Foto’s die door de jaren heen alleen maar waardevoller worden.

 
 
Meer informatie Download informatie brochure

 

Hoe gezinnen mij omschrijven als (geboorte) fotograaf

Persoonlijk – meelevend – rustig – integer – bekwaam – gevoelsmens – onzichtbaar aanwezig – kalm – professioneel – vertrouwen – inschattingsvermogen – betrokken – lief – puur – vriendelijk – kundig – voelsprieten – warm – gefocust – empathie – liefdevol – verbindend

Een cadeautje om deze woorden te mogen lezen en ze sluiten zo aan bij wie ik ben als persoon en waarom ik fotografeer. Benieuwd naar mijn persoonlijke verhaal? 
Ik stel me graag aan je voor.

Meer over mij
Marjolein Roossien - geboortefotograaf Assen
Verwonder Magazine

Verwonder Magazine

Hèt magazine voor jou als (aanstaande) ouder. Zonder oordeel maar wel met het letterlijk op tafel leggen van de verschillende opties rondom je zwangerschap, bevalling en de tijd daarna. Waardoor je weet dat er altijd keuzes zijn en of je nu linksom of rechtsom gaat, alles is goed!

Lees het magazine online

Of haal jouw magazine op bij een groot deel van de verloskundigen, BabyPlanet óf op afspraak bij Verwonder Fotografie of Sparkle baby spa.

Winactie Hello Baby Festival

Win een gratis fotoshoot door Verwonder Fotografie.
Laat je zwangerschap of je prachtige gezin vastleggen tijdens 1 van de minisessie dagen. Je wint een fotosessie t.w.v. € 155,- (inclusief 10 foto’s digitaal).

Mocht je graag een andere fotosessie willen reserveren dan kun je je gewonnen prijs eenmalig als korting gebruiken.

Voorwaarden
– Deelname aan de winactie door middel van het invullen van het formulier.
– Na de beurs zal ik via de mail de winnaar bekend maken. 
– Je schrijft je in voor de nieuwsbrief van Verwonder Fotografie.
Wil je dat niet? Meld je dan gewoon weer af bij het eerste mailtje die je ontvangt. 
– Je geeft toestemming dat Verwonder Fotografie een aantal foto’s mag delen van de fotosessie.
– De fotosessie dient gereserveerd te worden in 2024
– Niet inwisselbaar voor contanten. 

Winactie