Bevallingsfotograaf Assen
Bevallingsfotograaf Assen
geboortefotograaf assen

Huisje boompje baby-event ~ Winactie

Zo fijn dat die persoonlijke ontmoeting tijdens de beurs weer mogelijk is. Leuk dat jij onze stand hebt bezocht en nu deze pagina hebt gevonden. We stellen ons graag nog even kort voor en delen waarin wij iets voor jou kunnen betekenen in deze periode. Misschien verwacht je een kleintje of ben je al moeder geworden, het blijft een bijzondere periode die naast prachtig en mooi ook z’n onzekerheden kent.

In onze jarenlange ervaring als (geboorte) fotograaf en met onze persoonlijke ervaringen bieden wij niet alleen die mooie en waardevolle herinneringen maar zijn wij er ook echt voor jou. In een gesprek, in het delen van ervaringen of gewoon door een stukje herkenning die we delen in het (aanstaande) ouderschap. Veel ouders geven aan ‘het voelt direct zo vertrouwd’ en naar onze visie draagt dit bij aan een veilig gevoel tijdens de reportages.

Voor het Huisje Boompje Baby event hebben wij 2 leuke beursacties!

  • Win een fotosessie t.w.v. € 155,-
  • 10% korting op jouw fotoshoot*

* Exclusief geboortereportages en alleen geldig bij nieuwe reserveringen. Reserveer jouw fotosessie via het contact formulier.

Doe gelijk mee aan de winactie 10% korting op jouw fotoshoot

Het geboorteverhaal van jouw kindje vastgelegd

geboortefotograaf Groningen
geboortefotograaf Martini Ziekenhuis Groningen
geboortefotograaf umcg Groningen

Geboortefotografie
Wij lopen betrokken met jou mee in de periode rondom de zwangerschap en geboorte. Jij mag er zijn in alles wat je voelt en doormaakt en wij zijn er voor jou met onze persoonlijke én onze jarenlange ervaring als (geboorte)fotograaf. Wij leggen de meest krachtige, liefdevolle en pure momenten voor jou vast om voor altijd te koesteren. Na jouw bevalling ontvang jij de meest dierbare herinnering in geboortefoto’s wat jou (en je kindje) helpt om alles in de juiste tijdslijn terug te zien, een geboortereportage die jou persoonlijk zal ondersteunen! Foto’s die door de jaren heen alleen maar waardevoller worden.

Meer informatie Download informatie brochure

De fotografen van Verwonder Fotografie

Marjolein is het gezicht achter Verwonder Fotografie
Bianca & Laura zijn een geweldige aanvulling binnen het team voor het vastleggen van jouw bevalling.
Zo heb jij altijd een back-up bij ziekte of meerdere geboortes tegelijk.

geboortefotograaf assen


Marjolein Roossien

Marjolein is een mooie, gedreven, gevoelige en betrokken vrouw. Marjolein verloor haar eerste zoontje die extreem prematuur werd geboren. Hierdoor zal ze alles voor jullie doen om voor prachtige herinneringen te maken. Als Marjolein jullie geboortefotograaf wordt dan val je in een warm bad, ze is betrokken, lief, zorgzaam en zal altijd een speciaal plekje in haar hart voor jullie hebben.


Bianca van den Berg

Bianca is een warme, zorgzame en betrokken vrouw met enorm veel liefde. Ze geniet van haar dochter Noor en maakt in haar fotostudio in Hasselt de mooiste en puurste portretten. Bianca vind het heerlijk om voor jullie een waardevolle geboortereportage te maken. Ze is een gevoelige zorgzame moeder die graag aandacht geeft aan jou en jouw gezin.

Geboortefotograaf Assen


Laura de Jong

Laura haar persoonlijke ervaring met Verwonder Fotografie en de geboortereportage van haar jongste zoon heeft haar gemotiveerd om zichzelf te ontwikkelen als geboortefotograaf. Laura is ontzettend gedreven om de mooiste herinneringen voor jou vast te leggen. Ze werkt ook als doktersassistente en neemt mooie eigenschappen mee; betrokken, zorgzaam, warm en liefdevol.

Verwonder Magazine

Verwonder Magazine

Hèt magazine voor jou als (aanstaande) ouder. Zonder oordeel maar wel met het letterlijk op tafel leggen van de verschillende opties rondom je zwangerschap, bevalling en de tijd daarna. Waardoor je weet dat er altijd keuzes zijn en of je nu linksom of rechtsom gaat, alles is goed!

Lees het magazine online

Of haal jouw magazine op bij een groot deel van de verloskundigen, BabyPlanet óf op afspraak bij Verwonder Fotografie of Sparkle baby spa.

Winactie Huisje Boompje Baby event

Win een gratis fotoshoot door Verwonder Fotografie.
Laat je zwangerschap of je prachtige gezin vastleggen tijdens 1 van de minisessie dagen. Je wint een fotosessie t.w.v. € 155,- (inclusief 10 foto’s digitaal).

Mocht je graag een andere fotosessie willen reserveren dan kun je je gewonnen prijs eenmalig als korting gebruiken.

Voorwaarden
– Deelname aan de winactie door middel van het invullen van het formulier.
– Na de beurs zal ik via de mail de winnaar bekend maken. 
– Je schrijft je in voor de nieuwsbrief van Verwonder Fotografie.
Wil je dat niet? Meld je dan gewoon weer af bij het eerste mailtje die je ontvangt. 
– Je geeft toestemming dat Verwonder Fotografie een aantal foto’s mag delen van de fotosessie.
– De fotosessie dient gereserveerd te worden in 2022
– Niet inwisselbaar voor contanten. 

Winactie gesloten

De winnaar heeft inmiddels bericht ontvangen via de mail en zal een fijne fotosessie inplannen 🙂

Volg ons vooral via de socials voor volgende acties/kortingen.