Workshop basisfotografie


“Ik krijg mijn kinderen alleen maar met gekke bekken op de foto…” “Waarom is mijn foto niet scherp… Mijn foto’s zijn zo donker..” Kortom denk je ook: Ik wil betere foto’s maken!
Dat is nou precies wat we gaan doen in de workshop basisfotografie. In een paar uurtjes leer je van alles over de basis van fotografie waardoor je direct betere foto’s zult gaan maken. We gaan het onder andere hebben over hoe je kinderen en volwassenen met een echte lach op de foto kan krijgen, waar je om moet denken met fotograferen (licht, achtergrond, omgeving, camera instellingen) en nog veel meer.

We beginnen met uitleg van de basiskennis aan de hand van voorbeelden, dus geen technische praatjes maar duidelijke voorbeelden!
Na de ‘theorie’ gaan we heerlijk naar buiten om de kennis in praktijk te brengen. Er wordt dan samen gefotografeerd op een buiten locatie zodat je gelijk kunt ervaren wat je anders doet naar aanleiding van de nieuwe kennis en omdat we (nog) meer kunnen leren aan de hand van de praktijk.

Kortom 2 professionele fotografen die een leerzame en ontspannen workshop verzorgen waarbij je leert om meer uit je camera te halen en daardoor zelf mooiere foto’s kunt maken

Niveau: beginners
Aantal cursisten: minimaal 6, maximaal 10
Tijdsduur: 4 uur, dagdeel 13.00-17.00 uur
Locatie: Peize of Oldenzijl
Data 2018:
Zaterdag 6 oktober 2018

Prijs: € 80,=
Meenemen: Camera, pen en papier, handleiding van je camera

Om je aan te melden, vul het onderstaande formulier in.

workshop fotografie

Aanmelden workshop basisfotografie

Ik vond de workshop erg leuk en leerzaam, vooral de combinatie uitleg en fotograferen was erg fijn


Wauw, wat heb ik veel geleerd en super fijn dat we ook gelijk gingen fotograferen


Hele duidelijke uitleg waardoor ik eindelijk wat van mijn camera snap en veel mooiere foto’s maak van mijn kindjes