zwangerschaps fotoshoot groningen
zwangerschapsreportage
zwangerschapsfotografie drenthe
zwangerschapsfotografie groningen

Zwangerschapsfotografie

Hoe fantastisch is het om de prachtige momenten van je zwangerschap echt mooi vast te leggen tijdens een zwangerschapsshoot. Even samen genieten en stil staan bij deze bijzondere periode rondom je zwangerschap.

Tijdens de zwangerschapsshoot laten wij jullie graag even bewust genieten van dit wonder en jullie geluk. Door jullie wat leuke ontspannen vragen te stellen krijgen jullie de ruimte om even bewust stil te staan bij de zwangerschap en de komst van jullie kindje. De mooie geluksmomentjes en de emoties daaromheen leggen we graag voor jullie vast in prachtige waardevolle zwangerschapsfoto’s. Door de foto’s kunnen jullie later terug zien hoe het voelde hoe je kindje in je buik zat, hoe de bolling van je buik was en jullie liefde voor jullie nog ongeboren kindje. Juist die liefdevolle momenten tussen jullie als aanstaande ouder(s) en eventuele broertjes en zusjes zijn zo waardevol om op terug te kunnen blikken.

Wij maken foto’s op een ongedwongen manier waarin we een even meegenieten van jullie geluk en de emoties.

Kosten zwangerschapsreportage

€ 225,- 

We zoeken samen de mooiste plekjes op even bewust stil te staan bij de periode waarin je kindje mag groeien in je buik. Een feestje wanneer je intens geniet van het zwanger zijn maar net zo’n mooi en waardevol moment wanneer zwanger zijn niet enkel genieten is. 

Ik luister altijd naar jouw mogelijkheden en jouw wensen om zo een betekenisvolle herinnering te geven aan deze tijd. In mijn collectie heb ik een aantal zwangerschapsjurken waar je kosteloos gebruik van kunt maken tijdens de reportage. 

Na de reportage plaats ik de geselecteerde en bewerkte foto’s in een online galerij waaruit jij je favorieten kunt selecteren.
Inbegrepen bij de zwangerschapsreportage zijn 10 foto’s digitaal in hoge resolutie. De ontvang je na jouw selectie gelijk als download in je mail. 

 

Lieve woorden van anderen

Laura

Een geweldige team! Super professioneel, wij kunnen niet blijer zijn met het resultaat, super zwangerschapsfoto’s van dit kindje. Bedankt voor de hartstikke mooie foto’s en de foto-app.

zwangerschaps fotoshoot groningen

Iris

Wauw wat een prachtige zwangerschapsfoto’s! Wij zijn er heel erg blij mee! We vonden de zwangerschapsshoot heerlijk, lekker ontspannen en even de tijd om samen te genieten. Nu genieten we van het prachtige fotoalbum.

zwangerschapsshoot

Francien

Geweldig! Ontzettend bedankt. Wat een prachtige foto’s van mijn zwangerschap en een geweldig filmpje! Super fijn om mooie foto’s van de zwangerschap te hebben en dankjewel voor jullie geduld met grote broer, zo ontzettend fijn!

zwangerschapsshoot
zwangerschap fotoshoot groningen
zwangerschapsfotograaf drenthe
zwangerschapsfotografie drenthe

Interesse in een zwangerschaps reportage?

Wil je een zwangerschapsshoot laten maken dan is het handig om ons dit op tijd te laten weten, boek de reportage tijdig in je zwangerschap zodat je zeker bent van een plekje. We plannen de reportage veelal in tussen de 30e en 36e zwangerschapsweek.

    Wanneer kunnen we je het beste bereiken?